Action reisgidsen

Alweer een langere tijd geleden kwam ik bij Action een leuk reisgidsje van New York tegen. Aangezien ik toch een NY trip op de planning had, besloot ik deze mee te nemen. Laatst zag ik dat deze leuke reisgidsen nog steeds verkrijgbaar zijn en besloot ik er nog 2 mee te nemen. Vandaag laat ik ze aan jullie zien!

1

De reisgidsen die ik heb zijn die van New York, Barcelona en Berlijn.

De boeken zijn er duidelijk ingedeeld en mooi vormgegeven. Daarnaast zit achterin het boekje een mapje met daarin een grote uitklapbare kaart van de stad. Ik heb mijn NY reisgids meegenomen tijdens mijn trip en dat beviel zeer goed. Er zit veel informatie in, alle toeristische hoogtepunten komen aan bod. Ook staan er hotels in, zelf vind ik dat een beetje overbodig aangezien dit meestal toch al van te voren is gezocht op internet. De restaurant en shoptips daarentegen zijn wel erg handig. Het boekje weegt ook niet veel dus ideaal om bij te hebben tijdens je trip, al is het maar vanwege de land- en metrokaart.

2

4

5

Naast de reisgidsen die ik heb, zijn er nog veel meer verkrijgbaar: Istanbul, Lissabon, Praag, Berlijn, Dubai, Londen, Rome, New York, Parijs en Barcelona. Nog van plan om binnenkort één van deze steden te bezoeken? Loop dan zeker even Action binnen en scoor er een voor €2,99.

Advertenties

Een gedachte over “Action reisgidsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s